logo.jpg (18047 bytes)

 

 Dampkedel
       
 

 

 

   
animations       *Dampgenerator

     Op til 1200 kg pr. time og valgfrit damptryk*
 
  - uden krav om kedelpasser, opstilling og ibrugtagning !


Alternativet til den olie- og gas-fyrede DAMPKEDEL med røgrør (vist ovenfor), er den kompakte DAMPGENERATOR med vand/damp i rørene (vist til højre).

TT BOILERS dampgenerator er både dansk udviklet og dansk fremstillet, og den eneste på markedet konstrueret specifikt til de vilkår der gælder i danske sikkerhedskrav. Det betyder at denne model kan producere op til 1200 kg damp pr. time - uden at danske myndigheder stiller de særlige skrappe dampkedelkrav (opstillings- og ibrugtagnings-tilladelse, lovpligtig tilsyn, uddannelse af certificerede  kedelpassere m.m.). 

Fordele og ulemper ved den klassiske røgrørs-dampkedel og den kompakte dampgenerator betyder at man bør sætte sig godt ind forskellene, for at finde den OPTIMALE TYPE KEDEL.

Damp kan også fremstilles på en EL-DAMPKEDEL, der bruger el-varmelegemer (i stedet for en brænder). Energiudgiften er højere med el, men den bliver i Europa gradvis lavere med udviklingen af CO2-neutral energi. De mindste størrelser findes i vores TEKNIK produktlinie af standardiserede PRISBILLIGE DAMPKEDLER. De er også hurtige at installere og er derfor meget anvendt til små forbrug af både almindelig damp. De findes også i en helt rustfri udførelse til REN DAMP fx. til fødevarer, ren damp kan også laves på en særlig rustfri type dampgenerator.

Damp kan også produceres på en kedel til spildvarme (f.eks. røggas) en rekuperativ RØGGASKEDEL dampkedel - eller på en almindelig kedel sammen med en ECONOMIZER.Elektrisk dampkedel
|  Kontakt  |